CMC Solution Echipamente electrice
Home :: Despre noi :: Echipamente electrice :: Servicii :: Contact
CMC Solution Automatizari industriale
 
 
Echipamente electrice

 

 

Despre noi

CMC SOLUTION SRL a luat fiinta in 2001. Este o societate cu capital integral privat si are ca scop principal comercializarea produselor din domeniul automatizarilor industriale. 

Produsele comercializate sunt fabricate de firme de renume din domeniu, calitatea produselor si competenta specialistilor stind la baza politicii promovate de compania noastra.

In anii care au urmat, activitatea firmei a fost diversificata: asistenta tehnica in alegerea solutiei optime pentru aplicatia dumneavoastra., proiectare si executie de echipamente electrice ( modernizari sau echipamente noi ) din domeniul industrial si din domeniul constructiilor.

In ultimii ani am dezvoltat aplicatiile din domeniul actionarilor cu pompe si ventilatoare.
Majoritatea aplicatiilor cu pompe si ventilatoare sunt actionate prin pornire directa. Compania noastra promoveaza prin solutii diverse economisirea energiei electrice consumate cu aceste aplicatii, in special prin actionarea motoarelor cu convertizoare de frecventa sau soft-startere.

Beneficii: pe langa economisirea energiei electrice consumate cu pana la 30% in cazul pompelor si pana la 50% in cazul ventilatoarelor, se face si o reducere a costurilor de intretinere a instalatiilor de pompare si ventilatie prin reducerea uzurii motoarelor, pompelor, ventilatoare ( nu mai exista socuri in instalatie la pornire / oprire ).
 
  Home :: Despre noi :: Echipamente electrice :: Servicii :: Contact

Copyright 2010 @ CMC Solution. Toate drepturile rezervate.