CMC Solution Echipamente electrice
Home :: Despre noi :: Echipamente electrice :: Servicii :: Contact
CMC Solution Automatizari industriale
 
 
Echipamente electrice

 

 

Convertizoare statice de frecventa Toshiba
convertizoare de frecventa

Gama de produse  Format PDF
VF-S15  Format PDF NOU!
VF-MB1  Format PDF
VF-nC3  Format PDF
VF-FS1  Format PDF
VF-PS1  Format PDF
VF-AS1  Format PDF

Toshiba are o traditie indelungata de proiectare de convertizoare de frecventa pentru intreaga piata mondiala, utilizand cea mai noua tehnologie de productie. Acestea sunt in concordanta cu cele mai inalte standarde de calitate mondiale precum: CE, GOST-R, UL  si  C-tick.

Algoritmul de control sofisticat, precum sensor-less vector control pentru motoare cu inductie sau cu magneti permanenti, sau functia de salvare de energie salveaza resursele si mareste eficienta actionarilor. Tehnologia inovatoare, precum reducerea armonicelor curentului de intrare si a scurgerilor de curent, securizeaza pe termen lung investitia Dvs.

Se ofera intrega gama de convertizoare statice de frecventa, capacitate de la 0,1 kW  la  630 kW: convertizoare pentru aplicatii industriale grele, convertizoare pentru conveioare, convertizoare pentru pompe si ventilatoare, convertizoare pentru lifturi si macarale, racire si incalzire - aer conditionat.

Pentru documentatii de accesorii la produsele de mai sus, pentru manuale de utilizare detaliate (hardware si software) precum si pentru consultari tehnice va rugam sa ne contactati.

 
  Home :: Despre noi :: Echipamente electrice :: Servicii :: Contact

Copyright 2010 @ CMC Solution. Toate drepturile rezervate.